Van A naar B

Zoekt u in Zwolle naar een luxe taxi? Dan is Taxi Drenthe en Omstreken uw partner. Taxi Drenthe en Omstreken bezit een compleet ingerichte VIP taxi. Van alle gemakken voorzien. Wilt u van Zwolle naar andere locaties binnen of buiten Nederland? En/of terug? Kies dan voor de luxe Mercedes Vito voor zes personen. Wees verstandig en plan nu alvast uw afspraak.

Waar wilt u heen vanuit Zwolle?

Mensen kennen Taxi Drenthe en Omstreken onder andere als luchthaven taxi. Taxi Drenthe en Omstreken vervoert mensen namelijk snel en professioneel van en naar Schiphol en andere vliegvelden. Gaat u met familie, vrienden of collega’s op reis? Pak dan vanuit Zwolle de schipholtaxi. Hier kunnen maximaal zes personen in terecht. Zowel ouderen als zeer jonge reizigers. Er kan in de airport taxi namelijk een kinderzitje geplaatst worden. Maar vanwege de lage instap van de luchthaven taxi is hij ook prima toegankelijk voor de wat oudere reizigers. De representatieve chauffeur heet u graag van harte welkom in de schipholtaxi. Uw reis begint of eindigt in Zwolle daardoor uitermate prettig en verzorgd. Kortom, als u een airport taxi vanuit Zwolle wenst, dan hoeft u maar één telefoontje te plegen. Bel snel 06-40094878 en geniet straks ook van veel beenruimte, comfortabele stoelen en een snelle, stijlvolle (zakelijke) reis!

Taxi Zwolle

Vijf voordelen

Als u voor echte kwaliteit wilt gaan in Zwolle is¬†taxibedrijf¬†Taxi Drenthe en Omstreken de oplossing. Wist u bijvoorbeeld dat Taxi Drenthe en Omstreken zowel een vast tarief als een metertarief hanteert? En u kunt ook pinnen bij Taxi Drenthe en Omstreken. De¬†werkwijze is dus erg veilig en betrouwbaar. Als u Taxi Drenthe en Omstreken inschakelt, brengt de chauffeur u en uw gasten, familie, collega‚Äôs snel, effici√ęnt en prettig naar de plek van bestemming. Uw vakantie of zakelijke trip¬†begint daardoor al lekker tijdens de reis. Hierbij vijf voordelen van Taxi Drenthe en Omstreken:

  • Airconditioning door het hele voertuig
  • Handige in- en uitklapbare tafel
  • Minibar (op afspraak)
  • Wifi aanwezig in het voertuig
  • Geblindeerde ramen

Bel nu

U begrijpt, als u in Zwolle een professioneel en representatief taxibedrijf zoekt, dan moet u bij Taxi Drenthe en Omstreken zijn. Taxibus nodig? Naar of vanuit een vliegveld? Bel dan uiterlijk twee dagen voor de gewenste ophaaldag via telefoonnummer 06-40094878 om een reservering te maken. De VIP Taxi Drenthe en Omstreken rijdt u graag van en naar het mooie Zwolle!