Taxibus nodig?

Heeft u een taxi nodig? Om u van A naar B te brengen? Schakel dan Taxi Drenthe en Omstreken in! Taxi Drenthe en Omstreken is meer dan een vervoersbedrijf alleen. De chauffeur ziet zijn werk als een complete dienst, in plaats van enkel het vervoeren van mensen. De taxi is daarom van het luxe soort. Taxi Drenthe en Omstreken rijdt namelijk rond met een luxe Mercedes Vito voor zes personen. Lees: comfortabele stoelen, zeer veel beenruimte en eventueel zelfs een goedgevulde minibar! Weet u al wanneer u deze luxe taxibus nodig heeft? Maak dan nu alvast een afspraak. Het is namelijk aangeraden uiterlijk twee dagen voor de betreffende dag te reserveren. Dan weet u zeker dat de luxe taxibus straks compleet verzorgd, netjes en op tijd bij u is. Bel nu 06-40094878!

Welke mogelijkheden biedt Taxi Drenthe en Omstreken?

De taxi is voor diverse doeleinden te gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld gewoon vanuit de ene locatie naar de andere? Dan verzorgt Taxi Drenthe en Omstreken dit graag voor u. Omdat in de taxi maar liefst zes mensen passen, kunt u ook denken aan de wat grotere uitjes. Wat dacht u bijvoorbeeld van een werkbezoek vanuit kantoor? U kunt er prima enkele collega’s in kwijt. Ook zakelijke relaties of partners geeft u een warm welkom door Taxi Drenthe en Omstreken in te schakelen.

rotterdam-101686_1280

In de taxibus zit namelijk wifi, bluetooth, een 12 volt aansluiting, airconditioning en is voorzien van geblindeerde ramen. Een heerlijk luxe en privé-gevoel dus. Dit comfort gunt u uw familie en vrienden natuurlijk ook. Wat zou het leuk zijn als u samen met hen op vakantie gaat, en dat vakantiegevoel al in de airport taxi mag beginnen! Of haal uw vrienden of familieleden stijlvol op van het vliegveld met de luchthaven taxi. Bent u al overtuigd?

Nog even de voordelen van de taxi op een rij

Hierbij nog enkele voordelen van Taxi Drenthe en Omstreken op een rij. Klinken zij u als muziek in de oren? Plaats dan vandaag alvast een reservering! De taxi biedt:

  • Gratis wifi
  • Lage instap
  • Ruime plaatsen
  • Kinderzitje mogelijk
  • Een begrip in Drenthe en omstreken

Wat u wens ook is

Kortom, of u nou zelf van A naar B moet. Of u uw gasten een warm welkom wilt geven. Of u uw vakantie al compleet verzorgd wilt laten starten. Taxi Drenthe en Omstreken maakt het mogelijk. Stijlvol, snel en betrouwbaar. Schakel een taxi in via telefoonnummer 06-40094878. Moet u ergens heen? Taxi Drenthe en Omstreken staat voor u klaar!