Zo mist u uw vliegtuig niet

Als u een vliegtuig moet halen, dan is het verstandig een schipholtaxi te regelen. Hiervoor kunt u prima Taxi Drenthe en Omstreken inschakelen. Taxi Drenthe en Omstreken heeft namelijk een schipholtaxi voor maar liefst zes personen. In de Mercedes Vito bent u van alle gemakken voorzien. Wilt u zakelijke collega’s van Schiphol ophalen? Of gaat u op reis met uw familie? Of staat er een weekendje weg met vrienden op de planning? Wat uw reden ook is: zorg ervoor dat u zorgeloos én stijlvol op Schiphol verschijnt. Zonder stress, zonder gedoe.

De schipholtaxi versus de auto

Het is uitermate vervelend te laat te komen als u een vliegtuig moet pakken. De gate sluit bijna en u bent nog niet op bestemming. Wilt u dit gestress voorkomen? Kies dan voor de schipholtaxi. Taxi Drenthe en Omstreken legt u graag de vele voordelen uit ten opzichte van andere vervoersmiddelen. Gaat u met de auto? Dan moet u met zes personen naar alle waarschijnlijkheid minimaal twee auto’s regelen. En dan volgt het parkeren nog. Eerst een plekje zoeken. Dan een ver eind terugwandelen met uw koffers. En tot slot de hoge parkeerkosten. U begrijpt, bij de schipholtaxi heeft u deze problemen niet! De chauffeur levert u direct bij de entree van Schiphol af.

Schipholtaxi

Taxi Schiphol

De schipholtaxi versus het openbaar vervoer

Dan is er nog het openbaar vervoer. Waar het vaak erg druk en vol is. U moet misschien wel staan. Of u kunt uw koffers niet goed kwijt. Even slapen voelt ook niet fijn, want wie let er op uw spullen? En u moet vanuit huis toch eerst naar het openbaar vervoer toe. Lopen? Met de bus? De auto op een eng, onbewaakt transferpunt plaatsen? U ziet, ook wat deze vergelijking betreft komt de schipholtaxi als winnaar naar voren. Veilig, snel, betrouwbaar, efficiënt en comfortabel. Bent u al overtuigd?

En nog vele extra’s

Hierbij nog enkele mooie extra’s van de luchthaven taxi. Zo beschikt de airport taxi over:

  • Gratis wifi en bluetooth
  • Tafeltje dat in en uit te klappen is
  • Minibar op bestelling
  • Zowel voor- als achterin airconditioning
  • Zeer klantvriendelijke en behulpzame chauffeur

Haal die vlucht

Kortom, haal die vlucht. Schakel Taxi Drenthe en Omstreken in! U belt Taxi Drenthe en Omstreken via 06-40094878. De schipholtaxi helpt u graag!