In stijl van A naar B?

Bent u op zoek naar een vip taxi? Die u in stijl naar uw speciale gelegenheid kan brengen? Pleeg dan een telefoontje naar Taxi Drenthe en Omstreken. Taxi Drenthe en Omstreken voorziet u van een comfortabele rit in de luxe wagen, zodat u onderweg van en naar uw bestemming ontspannen een drankje kunt drinken uit de minibar (op afspraak) of gebruik kunt maken van internet door middel van de Wifi internetverbinding in de wagen. U waant zich als een echte vip door de taxiservice van Taxi Drenthe en Omstreken. Meer weten of wilt u de vip taxi reserveren? Neem dan contact op!

Dat beetje extra

Heeft u een congres, vergadering of speciale gelegenheid waardoor u in stijl of als vip vervoerd wilt worden? Dan kiest u voor Taxi Drenthe en Omstreken. De uitstekende service op het gebied van vip vervoer sluit naadloos aan op de behoefte die u zult hebben. De mogelijkheid tot internet, comfortabele stoelen, geblindeerde ramen en drankjes uit de minibar. Of wellicht wilt u voordat u een vergadering in gaat nog even ontspannen kunnen werken. Het is allemaal mogelijk. De chauffeur is altijd gepast gekleed en hecht grote waarde aan het verlenen van service. Het gaat bij vip vervoer immers net om dat beetje extra!

Flexibel en servicegericht

Taxi Drenthe en Omstreken is een taxibedrijf met jarenlange ervaring in de taxibranche. Flexibiliteit en service staan hoog in het vaandel. Bespreek dan ook gerust eens de mogelijkheden van de vip taxi. Taxi Drenthe en Omstreken vindt altijd de meest geschikte oplossing voor uw vervoer.

De voordelen voor u op een rij

Wilt u weten wat de voordelen zijn van het vip vervoer van Taxi Drenthe en Omstreken? Kijk dan eens naar onderstaand lijstje vol mooie voordelen:

  • Gecertificeerde, ervaren taxichauffeur
  • Kwaliteit in taxiservice
  • Maatwerk en flexibel
  • Luxe wagen, van alle gemakken voorzien
  • Voor gezelschappen tot 6 personen

Kiest u ook voor luxe en stijl?

Kies ook voor luxe en stijl en kies voor de speciale taxiservice. Geef vooral uw wensen door op het gebied van de vip taxi.