Voor snel vervoer van A naar B

Wilt u van en naar Ommen gebracht worden? Dan staat Taxi Drenthe en Omstreken voor u klaar. Naast reguliere taxi werkzaamheden, biedt Taxi Drenthe en Omstreken een aantal aanvullende services aan. De luchthaven taxi van Taxi Drenthe en Omstreken kan u naar verschillende luchthavens in de Benelux brengen. Ideaal als u op reis gaat en geen zin heeft in het openbaar vervoer. Vliegt u vanaf Schiphol? De schipholtaxi brengt u graag van en naar deze luchthaven. En wat dacht u van de speciale vip taxi? U wordt dan in stijl van en naar uw bestemming gebracht. Kies ook voor een kwalitatieve in taxiservice in Ommen, kies voor het taxibedrijf Taxi Drenthe en Omstreken.

De mogelijkheden van taxibedrijf Taxi Drenthe en Omstreken

Wilt u vanuit Ommen naar een vliegveld gebracht worden? Omdat u lekker op vakantie gaat of aan een zakelijke reis begint? Kies dan voor de schipholtaxi of luchthaven taxi van Taxi Drenthe en Omstreken. Regel dan ook meteen het vervoer voor de terugweg. De airport taxi staat op het afgesproken tijdstip klaar om u weer naar Ommen te brengen en de taxichauffeur helpt u graag met het inladen van uw bagage. Voor de jonge reizigers onder ons is het mogelijk om een kinderzitje te reserveren. En vanwege de lage instap en de grote hoeveelheid beenruimte is de airport taxi ook geschikt voor de minder valide of oudere reizigers. De taxibus geeft ruimte aan maar liefst zes mensen.

Taxi Ommen

Taxibedrijf Taxi Drenthe en Omstreken kan dus een groot gezelschap van en naar Ommen brengen. Wilt u meer weten over de tarieven of de mogelijkheden van de vip taxi of luchthaven taxi? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Uw voordeel in Ommen

Schakelt u Taxi Drenthe en Omstreken in om u van of naar Ommen te brengen? Dan profiteert u meteen van een aantal voordelen. Enkele van deze mooie voordelen op een rij:

  • Wifi internetaansluiting
  • Gevulde minibar
  • Airconditioning voor en achter
  • Inklapbare tafel
  • Geblindeerde ramen

Taxi Drenthe en Omstreken brengt u graag naar huis

Wilt u vanuit Ommen naar de plaats van uw bestemming worden gebracht? Of zoekt u vervoer voor uw zakelijke reis? Taxibedrijf Taxi Drenthe en Omstreken staat voor u klaar om u op een servicegerichte, klantvriendelijke wijze naar uw bestemming te brengen. Heb ik u weten te overtuigen?