Luxe vervoer

Bent u in Groningen op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige taxi? Dan bent u bij Taxi Drenthe en Omstreken aan het juiste adres. Taxi Drenthe en Omstreken rijdt met een luxe VIP taxi door Noord-Oost-Nederland. Maar uiteraard brengt de chauffeur u ook graag naar andere locaties binnen en buiten Nederland als u dat wenst. Wilt u ook met een heuse Mercedes Vito voor zes personen van A naar B gebracht worden?

Waar kunt u Taxi Drenthe en Omstreken voor inschakelen vanuit Groningen?

Waar Taxi Drenthe en Omstreken vaak voor wordt ingeschakeld is het vervoeren van mensen van en naar Schiphol en andere vliegvelden. Met de luchthaven taxi kan een geheel gezelschap van maar liefst zes personen kwalitatief vervoerd worden van vliegveld naar bestemming. Uw zakelijke relaties bijvoorbeeld. Of uw familie.

Verwacht u bijvoorbeeld in Groningen bezoek vanuit Schiphol? Haal hen op met de schipholtaxi. Uw bezoek voelt zich direct welkom vanwege de mooie, luxe airport taxi. Ook de representatieve chauffeur draagt veel bij aan het prettige gevoel van uw gasten. Wist u verder al dat de luchthaven taxi voorzien kan worden van een kinderzitje? Ook de jongere reizigers kunnen dus prima opgepikt worden door de schipholtaxi. Maar uw oudere, minder mobiele gasten kan Taxi Drenthe en Omstreken ook zeer professioneel meenemen van of naar Groningen. Ideaal voor uw zakelijk bezoek. Zo heeft de airport taxi een lage instap. En zeer comfortabele stoelen. Zo heeft u lekker veel beenruimte. En zit u op fijne, luxe bekleding. Heerlijk toch? Wanneer kan Taxi Drenthe en Omstreken voor u en uw gasten in Groningen ingezet worden?

Taxi Groningen

Vijf pluspunten

Taxibedrijf¬†Taxi Drenthe en Omstreken¬†biedt u in Groningen en elders diverse voordelen. Zo wordt zowel een vast tarief als een metertarief gehanteerd. En u heeft gelegenheid tot pinnen. Erg veilig en betrouwbaar dus. Taxi Drenthe en Omstreken zorgt er voor dat u snel, effici√ęnt en prettig van de ene plek naar de andere wordt gebracht. Het is¬†namelijk waar: de reis is net zo belangrijk als de bestemming. Hierbij nog enkele extra voordelen:

  • Airconditioning, voor en achter
  • In- en uitklapbare tafel
  • Minibar (op afspraak)
  • Geblindeerde ramen
  • Wifi aanwezig

Maak snel uw afspraak

Kortom, als u in Groningen een representatief en professioneel taxibedrijf zoekt, dan bent u Taxi Drenthe en Omstreken aan het juiste adres. Heeft u een taxibusje nodig? Van of naar een vliegveld? Maak dan uiterlijk twee dagen voor de gewenste ophaaldag een reservering.