Verzorgd vervoer

Heeft u van of naar Emmen een taxi nodig? Taxi Drenthe en Omstreken helpt u dan graag. Bij Taxi Drenthe en Omstreken kunt u terecht als u een compleet ingerichte VIP taxi wenst. Taxi Drenthe en Omstreken rijdt namelijk heel Nederland (en het buitenland) rond met een luxe Mercedes Vito voor zes personen. Deze taxibus is van alle gemakken voorzien. Waar moet u vanuit Emmen heen? Of vanuit waar mag Taxi Drenthe en Omstreken u terugbrengen naar deze mooie plaats? Plan een afspraak met de chauffeur tijdig in.

Van Emmen tot vliegveld en terug

Heeft u binnenkort een luchthaven taxi nodig? Om u vanuit Emmen naar het vliegveld te brengen? Of andersom uiteraard. Uw reis is vanuit de taxibus compleet verzorgd. Snel en effici√ęnt. Taxi Drenthe en Omstreken haalt u en uw gasten, collega‚Äôs of familie graag op vanuit Emmen met de¬†schipholtaxi. U kunt maar liefst vijf mensen meenemen. Er is plek voor zes. Wist u dat er zelfs een kinderzitje in de¬†airport taxi geplaatst kan worden? En vergeet de lage instap van de luchthaven taxi niet. Hij is dus voor een compleet gezelschap in te zetten. Van de allerjongste tot de wat minder mobiele reiziger. Laat u ook in de schipholtaxi welkom heten door de representatieve chauffeur. U begrijpt, voor de prettigste airport taxi vanuit Emmen moet u bij Taxi Drenthe en Omstreken zijn. Dan geniet u straks van lekker veel beenruimte en comfortabele stoelen. Een heerlijk begin van uw verdere reis dus!

Taxi Emmen

Bent u overtuigd?

Als u dit taxibedrijf inschakelt om vanuit Emmen naar uw bestemming te komen (of andersom), dan geniet u direct van vele extra’s. Hierbij nog een mooie opsomming van de vele mooie voordelen:

  • Wifi
  • Minibar (op afspraak mogelijk)
  • Airconditioning
  • Inklapbare tafel
  • Geblindeerde ramen

Twee dagen van tevoren

Als u vanuit Emmen naar uw bestemming gebracht wilt worden, kunt u uiterlijk twee dagen voor de betreffende dag reserveren. Dan bent u verzekerd van een ritje. Dit taxibedrijf staat op tijd bij u klaar. En brengt u snel, vriendelijk en betrouwbaar van A naar B. Bent u overtuigd? De VIP Taxi Drenthe en Omstreken helpt u graag vanuit Emmen naar uw bestemming te komen!