Veilig thuisgebracht worden?

Heeft u een feestje gehad in Eelde en wilt u opgehaald worden door een taxi? Om een taxibedrijf te bellen, belt u in Eelde naar Taxi Drenthe en Omstreken. Taxi Drenthe en Omstreken staat ook hier voor comfortabel vervoer, tegen scherpe tarieven. Vooraf weet u waar u aan toe bent en betaalt u nooit teveel voor uw taxirit. Ook voor een airport taxi, schipholtaxi of vip taxi is Taxi Drenthe en Omstreken uw klantvriendelijke en betrouwbare taxiservice. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de dienstverlening van Taxi Drenthe en Omstreken? Of heeft u vragen over de tarieven? Neem dan een kijkje op de website of neem telefonisch contact op zodat uw vragen beantwoord kunnen worden.

Dag en nacht bereikbaar

Ook in Eelde staat Taxi Drenthe en Omstreken 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om u naar de plaats van bestemming te brengen. Na uw telefoontje is de betrouwbare en ervaren taxichauffeur binnen no time bij u ter plaatse voor uw privé of zakelijke vervoer van en naar Eelde. De luxe bus is comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een WIFI aansluiting, zodat u gebruik kunt maken van internet. Ideaal als u voor uw zakelijke rit nog even wilt kunnen werken. Naast het feit dat Taxi Drenthe en Omstreken service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan, is het ook niet wenselijk om hoge tarieven voor de taxi dienstverlening te berekenen. Daarom biedt Taxi Drenthe en Omstreken vaste scherpe tarieven.

Taxi Eelde

Vervoer van en naar luchthavens

Gaat u op vakantie en vliegt u vanaf Schiphol of luchthaven Eelde? Dan komt de chauffeur u graag ophalen met de speciale schipholtaxi. Vliegt u vanaf een andere luchthaven? Ook dan staat de luchthaven taxi voor u klaar. En niet alleen in Drenthe. Ook in Groningen, Friesland en Overijssel uiteraard. En ver daarbuiten. De taxichauffeur van de luchthaven taxi houdt tevens de vertrek- en aankomsttijden in de gaten. Hierdoor bent u er zeker van dat er iemand op u staat te wachten om u van en naar Eelde te brengen.

Waar profiteert u eigenlijk van?

Naast de speciale airport taxi of vip taxi, heeft taxibedrijf Taxi Drenthe en Omstreken in Eelde nog meer te bieden. U profiteert onder meer van:

  • Jarenlange ervaring
  • Betrouwbaar en veilig
  • Snel bij u ter plaatse
  • Schappelijke prijzen
  • Speciale taxiservice waaronder vip taxi

Veilig naar huis

Taxi Drenthe en Omstreken staat graag voor u klaar om u veilig thuis te brengen. Woont u in Eelde of wilt u er naar toe gebracht worden?