Prima vervoer

Als u een taxi zoekt om van Coevorden naar uw bestemming te komen, dan staat Taxi Drenthe en Omstreken graag voor u klaar. Taxi Drenthe en Omstreken biedt compleet vervoer voor groepen tot en met 6 personen. Wilt u graag verplaatst worden in een volledig ingerichte VIP taxi? Kies voor de Mercedes Vito van Taxi Drenthe en Omstreken. Deze taxibus rijdt graag door heel Nederland en het buitenland. En is van alle gemakken voorzien. Weet u al wanneer u waar naartoe wilt vanuit Coevorden? Houd er dan rekening mee dat u uiterlijk twee dagen voor de betreffende dag de taxibus gereserveerd moet hebben. Dan weet u in elk geval zeker dat de chauffeur op tijd voor u klaar staat.

Waar wilt u vanuit Coevorden heen?

De chauffeur van Taxi Drenthe en Omstreken wordt vaak opgeroepen als luchthaven taxi. De chauffeur zorgt er dan voor dat u, met uw gezelschap van in totaal zes mensen, veilig, snel en prettig van of naar uw vliegveld gebracht wordt. Vertrekt u straks vanuit Coevorden om een vliegtuig in Schiphol te halen? Schakel dan de schipholtaxi in. De chauffeur brengt u op tijd en volledig verzorgd naar uw bestemming. Vanaf daar gaat uw reis uiteraard pas echt beginnen. Maar Taxi Drenthe en Omstreken zorgt ervoor dat u vanuit Coevorden al compleet ontspannen en van alle gemakken voorzien op weg gaat. Zo kan in de airport taxi een kinderzitje geplaatst worden. En u heeft lekker veel beenruimte, terwijl u op de comfortabele stoelen, met luxe bekleding, rustig naar buiten kijkt. Andersom is dit niet mogelijk, omdat de ramen van de luchthaven taxi geblindeerd zijn. Wilt u ook genieten van dit privé-gevoel? Kies dan ook voor de schipholtaxi van Taxi Drenthe en Omstreken. Bel dus nu al de chauffeur en zorg ervoor dat de airport taxi u straks op tijd ophaalt vanuit Coevorden!

Taxi Coevorden

Extra voordelen

Los van bovenstaande voordelen, biedt dit taxibedrijf nog wat extra voordelen. Stelt u zich eens voor. Taxi Drenthe en Omstreken haalt u en uw familie, vrienden, gasten, collega’s op in Coevorden. U geniet van uw reis van A naar B onder het genot van:

  • Gratis wifi
  • Minibar op bestelling
  • Een handige lage instap
  • Airconditioning in het gehele voertuig
  • Een praktische in- en uitklapbare tafel

Kies voor een kwaliteitsreis

Uw reis begint al vanuit huis. Of het nou een vakantie of zakenreis betreft. Taxi Drenthe en Omstreken wilt u graag vanaf Coevorden al dat luxe gevoel geven. Reserveer daarom nu al bij dit taxibedrijf. Dan haalt de VIP Taxi Drenthe en Omstreken u straks professioneel vanuit Coevorden op!