Verzorgd vervoer

Taxi Drenthe en Omstreken is dé VIP taxi van Assen en omgeving. De taxibus biedt plek aan zes mensen. In een compleet verzorgde taxibus. Het betreft een luxe Mercedes Vito. Deze taxi is tevens in te schakelen om van en naar een vliegveld gebracht te worden. Weet u al wanneer u vanuit Assen een taxibus nodig heeft? Maak dan direct een reservering!

Gaat u op reis vanuit Assen?

Taxi Drenthe en Omstreken staat goed bekend als luchthaven taxi. Gaat u dus straks op reis vanuit Assen? Gezellig met familie bijvoorbeeld? Of vrienden? Of staat er een bedrijfsreisje gepland? Wat uw reden ook is, de schipholtaxi staat voor u klaar. Ook als u naar een ander vliegveld moet uiteraard. Taxi Drenthe en Omstreken brengt u vanuit Assen graag snel en stijlvol naar uw bestemming. Dat kan ook heel goed met de airport taxi. Deze is namelijk voorzien van zeer comfortabele stoelen met luxe bekleding. En wat dacht u van enorm veel beenruimte? Wat al helemaal prettig is, is dat de luchthaven taxi een in- en uitklapbare tafel heeft. Zeker in combinatie met de minibar, die op afspraak te regelen is, biedt dit u vele voordelen. Omdat de ramen van de schipholtaxi mooi geblindeerd zijn, is uw reis naar het vliegveld een heuse privéaangelegenheid. Lekker ontspannen van A naar B. Kortom, kies ook voor de airport taxi. De representatieve chauffeur haalt u graag op in Assen.

Taxi Assen

Voor iedereen het beste vervoer

Weet u niet zeker of dit taxibedrijf uw gezelschap zorgeloos van A naar B kan brengen? Lees dan onderstaand nog enkele belangrijke voordelen. Als Taxi Drenthe en Omstreken u ophaalt in Assen, dan geniet u onder andere van het volgende:

  • Er is een kinderzitje in te plaatsen
  • Airconditioning, zowel voor- als achter
  • Wifi beschikbaar in het gehele voertuig
  • Het voertuig heeft een prettige lage instap
  • Priv√©-gevoel vanwege de geblindeerde ramen

Bel op tijd

Het zou jammer zijn dat u Taxi Drenthe en Omstreken op die betreffende dag vanuit Assen probeert te bereiken, maar dat de taxi¬†al helemaal volgeboekt zit. Het is¬†daarom verstandig¬†het taxibedrijf uiterlijk twee dagen voor de betreffende dag te benaderen. Dan weet u zeker dat de chauffeur u op de dag van A naar B kan brengen. Snel, effici√ęnt, vriendelijk en compleet verzorgd. Wacht dus niet langer. Maak nu uw reservering. De VIP Taxi Drenthe en Omstreken staat straks op tijd en netjes voor u klaar in Assen!